Metalen daken en gevels


Bouwtechnisch Tekenburo van Beers tekent metalen daken en gevels zoals samengestelde gevels, warme en koude daken, sandwich daken en wanden, binnenwanden maar ook “luxe gevels”. Het materiaal is uitstekend geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie, zoals te zien is bij de referenties. Bouwtechnisch tekenburo van Beers tekent overzichten van zowel de dak als wand bekleding en tekent de bijbehorende details uit. Tevens bestaat de mogelijkheid om bestellijsten te schrijven, zetwerken uit te trekken en eventueel materialen uit te trekken naar gelang de wens van de opdrachtgever. Voorbeelden van tekenwerk staan onder de referenties. 

BTTvB maakt een offerte op basis van de toegezonden gegevens.Limonade fabriek - Streefkerk


Drijvend restaurant “De Limonade fabriek” te Streefkerk.

Project waarbij de bouw plaats vond in Groot Ammers en na voltooiing werd versleept naar de ligplaats in de jachthaven te Streefkerk. De detaillering zelf is bedacht in samenspraak met de opdrachtgever.
 

Dakopbouw

106R-750, kleur i.c. RAL 9010, isolatie PIR 70 mm, bitumineuze dakbedekking, Multiplex stroken ingewerkt in de dakbedekking, omega’s en een damwand profiel type 19-1050 RAL 9007.
 

Wandopbouw

Gedeeltelijk binnendozen B90-500, isolatie 150 mm, vertikale wandplaten 19-1050 RAL 9007, en gedeeltelijk enkele wandplaat 19-1050 RAL 9007, uitgevuld met zetwerk naar de achter constructie.

Terug